立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: b_hu

(第十页公布"犯罪嫌疑人"照片).夺回车车.

火.. [复制链接]
如果吾系身有屎就吾会又话架车买咗半年,一时又话纯水翻,一时又话系太和的朋友度买,JC捉住距果时又话系朋友既,落口供又话系58同城上网买.如果我当时录距音就吾使口水战拉.果日仲有一太和的车友出现时,刚好JC就拉距"犯罪嫌疑人",果位车友见到即刻调头走(鸡甘脚啊).呢位"车友",我任得你架,使吾使我又公布你个样出泥呢?!

你个死扑街揾返部车系度嗮命 祝你部车快点比人偷走其最好用把火烧左其睇你点揾  发表于 2011-10-3 01:15

雨天 发表于 2011-10-2 14:02
我出来又怎样???

原来你卖果D车都系同一个背景度架?!吾通你地系

你懂的~~~~~~~

zackbin 发表于 2011-10-1 03:03
见距笑得好开心卧....米打够啊....确定他就系偷人的,是的话,一个字,打...

你很好打吗?有种过来太和,多说没用!

b_hu 发表于 2011-10-2 00:26
你地帮距讲说话既,麻烦你地留意下距卖车的相,连条排气喉都吾敢影出泥,一个卖甘多车既人会吾识影相?一个卖赃 ...

出来甘又点着,我地太和玩车噶人个个都帮距,距事实系唔系偷车噶人,距买左呢部赃车距自己都唔系好清楚,如果你话打可以解决问题噶,你尽管叫人过来,我地呢班人奉陪到底。没以为你好巴闭,距噶为人我的好清楚,唔似的狗,系唔系都系度乱嗨甘吠

星哥。 发表于 2011-10-2 10:32
我见过他本人不是偷车料啊!…………

还是小星明白事理,他确实不是那种人

雨天 发表于 2011-10-2 14:24
偷车贼死全家  冤枉当事人是偷车贼的也死全家 这样够没?

说得好,太和唔系甘好虾噶,有种过来

小小旺财 发表于 2011-10-2 23:57
D褒东瓜~~系D捞仔先讲噶,我地老广讲白话嘎,睇5明就读多D书,咪叼紧你仲以为赞你啊~叫你以事论事啊!!玩 ...

没以为你好嗨沟屎,你以为你先识讲你先识闹啊,叼你老母个烂臭发嗨你话,

b_hu 发表于 2011-10-3 00:42
原来你卖果D车都系同一个背景度架?!吾通你地系

你懂的~~~~~~~

野可以乱吃,说话唔好乱嗨甘讲, 烂口噶!!的车系收翻来噶,我地呢班玩车噶人无系偷车噶,没屈的就屈。有本事再过来啊

找回来就是万幸...