立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

0760车营琪噢岛VS飞沙滩

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

迟来的相片。
经过多番激烈争吵与讨论,终于舍弃爱凌岛之行,选择佐环行珠海一周.
4.2虽然吾算的上系风和日丽噶日子,但亦都算系天公作美...
早上9点,各地区车友集中系五桂山市场准备出发,本来系预定9点半就马上出车,
无奈噶系身为管理人员居然迟晒大到,害我地一众车员系度等待  
吾知边个话迟到不等呢? 哈哈~
讲下个全日行程先,首先我地由五桂山途径三乡进入珠海金鼎,然后直奔其澳岛,相信
呢个地方好多车友都去过吾至一次,但我地在意噶吾系去过个次数,而系大家平安,开心
甘去出行享受... ,去到其澳岛,我地就去佐其澳村稳野食,系一个海边山区地方
我地都吾点望想食好野咯,于是我地就来到一间叫海望角噶算系农庄甘个饭店,间野除佐
工作人员,就真系鸟不拉屎甘个间野... 无所谓啦,个个念住填饱个肚就去沙滩
畅游一番,做下潜水鲨鱼 ...点知当我地食完野,再去到个沙滩个时,居然话吾俾
落水,此时此刻噶我地,千里迢迢来到,瞬间我地噶玩水心情即刻无晒,你妹的 ...
无比失落噶我地,联想起斗门噶车友,又系经过多番噶争吵与讨论,终于改航程,出发飞沙滩,
然后再找斗门车友共聚晚餐 ...至于去飞沙滩噶途中同埋晚餐时间里发生过噶事,
现在就不一一详细说出,有意思噶朋友请听下回分解...
一日时间里我地来回400公里左右甘奔波,但系我地一d都吾累,反而系开心同埋兴奋,因为
我地都怀住一颗对我们0760车营噶热情之心,每位车友之间噶友谊,今次虽然吾系太多人
可以去,毕竟有忙工作的有忙自已事的...但系我地都有带住佢地噶心去行呢段路程,希望
下次我地再次远行噶时候会有更多车友抽到空参加.
                                                                                                                       --0760车营
一下有部分照片.相片吾齐全,望各位oc友们见谅

欢迎中山朋友光临本营交作业...

电灯泡 发表于 2012-4-5 02:37
欢迎中山朋友光临本营交作业...

谢谢...第一次..

{(健 发表于 2012-4-5 02:39
谢谢...第一次..

无图无真相,全部XX

电灯泡 发表于 2012-4-5 02:41
无图无真相,全部XX

点发相啊.新手..甘夜都米训啊

[img][/img]

看不到图片啊!

好活动…!

还是看不到图,好好学习学习

大家是中山,有玩有吃都唔叫埋我