立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 大麻成1986

初五上南昆山转新年运!

好啊,你地去边宵夜多?

山川福田 发表于 2014-2-8 16:32
好啊,你地去边宵夜多?

一般佛山或者芳村一带多!你台CB我应该系茶教见过!你系米周不时三两台甘经过演舞台噶?

卖左好内啦。现在准备入手GW250,开住部迅鹰代步,我是同佛山风行机车社玩的

山川福田 发表于 2014-2-8 16:39
卖左好内啦。现在准备入手GW250,开住部迅鹰代步,我是同佛山风行机车社玩的

我上年经常见到有三两台CB经常系我面前经过!

你条友仔上南昆山都唔单声,搞到我年初五一个人从罗定开住台依鬼火翻落番禺,开咗七个钟,
望住等灯的时候果啲125喺我身边喺咁起油,超我,秒杀我。

黄植儒 发表于 2014-2-8 16:44
你条友仔上南昆山都唔单声,搞到我年初五一个人从罗定开住台依鬼火翻落番禺,开咗七个钟,
望住等灯 ...

早讲啊嘛,植哥!我系南昆山罗多间房等你上离嘛!我自己都经常踩住单车比D摩托车佬秒杀啦!不过你扎7个钟都算系犀利咯!

可能是吧!我部13年4月份卖的,之前同我地一起玩的有几部,一部响西朗,一部响罗冲围。依家响增教都有部红白花的96都是我地D群友。南教有部FZ1N都是。演舞台果个生少开夜鹰的都是

大麻成1986 发表于 2014-2-8 16:47
早讲啊嘛,植哥!我系南昆山罗多间房等你上离嘛!我自己都经常踩住单车比D摩托车佬秒杀啦!不过你扎7个钟 ...

清明后我就扎我台22期翻落嚟,棉羊仔买嚟俾老婆代步仲喺可以的

过年前我响满记旁边果间田螺粥宵夜到两点几都见倒有几部大排同几部踏板入隧道,唔知是唔是你地

山川福田 发表于 2014-2-8 16:47
可能是吧!我部13年4月份卖的,之前同我地一起玩的有几部,一部响西朗,一部响罗冲围。依家响增教都有部红 ...

噢!我以前都系茶教住左二十几年了!而家搬左去坑口!