立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

挚友营都知道江夏修大牌师傅吗?

魅魃魆魉魈魍魋 发表于 2013-4-19 17:10
星云。果位师傅系江夏某车场入面噶呢。上次你部车系边保养噶?仲有.你有没发觉离合盖没在漏油了?

就睇你吠出单单依两句野已经唔洗拍片都知道你系废柴半碌!
有时间就试多几只牌子噶牙膏。睇下究竟边只岩自己啦。
居然连客人噶私隐都系度当歌咁唱通街。得闲就上下百度搜搜咩叫“职业操守”

赠你一句:无文化,真可怕!

柑蕉桔梨箩柚 发表于 2013-4-22 20:47
我理解你的心情,不论你讲的是否系都真实。其实作为一个修理行业的从业员应本着做到老学到老的精神,依家 ...

依位大哥讲的十分中肯,有时间上网搭朵,不如好好地解决下自己的技术问题吧,你睇依张贴,我地挚友营的无个理会楼主你就知啦,话时话,大哥你边位啊?广州的车友吗?交个朋友好吗

魅魃魆魉魈魍魋 发表于 2013-4-19 17:10
星云。果位师傅系江夏某车场入面噶呢。上次你部车系边保养噶?仲有.你有没发觉离合盖没在漏油了?

抱歉我真不知道楼主你是何方神圣。

不过我很奇怪:我从来没发现我的离合盖有漏过油啵。

星云 发表于 2013-4-23 14:50

吾系你无发现就无漏过~!只系人地到帮你搞好只~!

Μоиì 发表于 2013-4-19 21:51
其实我上来目的只是诉诉苦和寻求大家意见和解决方法 不是为了毁人声誉  我没有指名道姓 甚至连他是专修大排 ...

其实呢D事吾洗话发到摩托坊到讲啊~!
   这个师傅很多人都认识~!搞吾好噶可以慢慢搞~!
师傅噶能力系有噶~!能力就很多人都知道~!吾系我吹噶~!

William仔 发表于 2013-4-23 13:58
依位大哥讲的十分中肯,有时间上网搭朵,不如好好地解决下自己的技术问题吧,你睇依张贴,我地挚友营的无 ...

大哥?俺无赣青春{:soso_e120:},如果叫叔叔都仲勉勉强强噶{:soso_e144:}。想交朋友?唔会系点我“相”吧!?{:soso_e117:}不过俺不拍恶势力的!!{:soso_e113:}其实都想同两个当事人讲句话:错左就认咯,男人老狗无咩大不了的;再有的就系得饶人处且饶人咯,气都出左咯何必穷追猛打呢。有道是:人情留一线,日后好相见。都系男人老狗点使赣小气啵{:soso_e100:},你话啱讲磨?淋仔?{:soso_e113:}

天若有情 发表于 2013-4-23 11:26
就睇你吠出单单依两句野已经唔洗拍片都知道你系废柴半碌!
有时间就试多几只牌子噶牙膏。睇下究竟边 ...
我有我自由理seo你感受啊。有d野唔好讲咁多好、

RE: 挚友营都知道江夏修大牌师傅吗?

星云 发表于 2013-4-23 14:50

现在我后悔当时点解会帮你手工打张纸垫出来了。应该换完7100同机油格就咩都当睇唔到好了。呢位就系我从未见过的星云大师。果位师傅个个都叫佢汉哥的。至于你知唔知或者记唔记得就另一回事了。呢次教训就系车主吩咐换机油就换机油没理其他多余噶问题。等佢自己发现咯

路过, 公道自在人心

唉,公道自在人心,大家都无谓再纠缠落去了。