立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 啊Joe

发现花都有人渣骗仔

他车卖你几百元吗?如果是RGV22几百元就算了``

自己的问题。。。说人事骗仔

自己实地看车还会上当?

实地看车   当面交易     买卖自由          如果好似你讲噶情况   点解你要买呢    而且系要过左个几星期先话 里样唔得噶样唔得   使唔使比多两年试用期比你啊  傻HI HI       我发觉你唔单扮专业 而且 系盲噶 甘多问题 你做咩要买啊   我话左买唔买 无所谓噶  笨7     费事理你D傻HI     威胁我  你死啦 扑街

我想摩托坊任何一个车友 心里都清楚   如果真系好似距讲噶甘样  1 2档 都比唔起油   点解仲要买呢  傻仔都唔会买啦    买左车 个几星期了  先话 里样唔得 噶样唔得

自己的问题。。。说人事骗仔
阳江闸坡牛仔 发表于 2010-1-4 18:43

谢谢   理解   

车子好坏  当面交易  觉得不好 可以不买  

没有人 会买一部像他说的那样的车吧

这个确实
···我曾经晚上从佛山开车去··封开!!
··6点50分··10点多··3个多小时··
到了··本来是想买车的
··原因是实况比电话里说的还要差·
··晚上还下起大雨啊··又凉·
··车我还是没要
··凌晨2点多才回到家啊!·我浪费的时间·精神--比你厉害a!!
只能怪自己实地看车不够经验啊!~!~~··比较菜吧
·不过我自己都是菜!

LZ...我发觉你个人都好贱窝。。你自己开过部车。试过。你走佐又翻转头先买噶。。
   你行的走的。。开个阵起码过百。如果点火器五的你点开啊?点火器五的开到噶篾?
     当面交易D也。出佐门就五理噶拉。
          当时没人拿把刀架住你要你买噶。。你自己开始话五要。。走佐几分钟又行翻来买。。。
                呢D系你噶问题。。当时买车话送点火器。。白送噶有没要你钱。在讲个点火器系银钢买翻来噶。~

这个问题··绝对不可以说别人是骗子啊!~