立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: sammk

加入新英需要什么条件?

我的车也是夜莺250。我是英德的, 改天参加南昆山的活动好好交流。我电话,13922568805

回复 8# 极速程心 的帖子

收到,我知道你母亲也是石滩的,有空定去金板手坐坐。

石滩佬

sammk  你是不是麻车人?你台车糸去郑田个只佬度买的吧!!拒一共有罗着4台返来!我朋友睇中,过着一日去话卖晒了!!你买着2800还是3000? 我4朋友加我细路都是开紧250一共5台了,本想有个又想买的!无了 我地经常去个度买车的@!!!!!我个QQ112455903,得闲加来聊下!

多点去多点去金板手坐坐坐坐????无为了!我细路台匪盗250(74A)就糸在金板手整了!好难打火,可能混合比唔合!拖过去整!过着2日话整完叫去拿车,火嘴换着4个,拿去整个时话换个D,25蚊一只既!拿车时又话换着D美国进口既!45蚊一只!,一共180,都算了!俾你当我墨鱼,又话调着化油器,洗着着化油器,换埋化油针!!一听锦多工夫,你话170,我都一样话俾!!!点知拿车走个时,一试车!可以着火!但一开起油,起唔上来!!油门一大一细!!!拒话末调好化油器!放多一个星期!我又放在度!过一个星期又话叫来拿车!!问题一样!!!真糸好似放着一个星期锦!!我顶你个肺!!钱就识收!问题就搞唔到!无话了!拖车走收皮!返到屋!我拆开来睇!!!4个火嘴,末换过!和以前一样(国产70C加长形10块一只,黑嘛嘛)!旧到无人有!真糸激到呕水!化油器!我又拆来来!洗!!!一拆开睇!!奇观!大话D洗着有两斤红泥出来!自己装好!着得火!油一样糸起唔到来!一样糸上到6000转左右(可能混合比末调好!也有可能火嘴要换!)!真糸俾金板手激到爆肺!!叫着我350蚊!!咪问题都整唔到!依家费事整了!上网睇着!用19期化油器!改着就咪事都无了!依家稳紧化油器!!费事去你只金板手度搞!我依家去你度整车又唔糸唔俾钱你,我信得过你,你话几多我都俾你,你就锦样来争我钱!(都要有最起码要有D诚信呀!睇唔起我D石滩佬呀?)钱糸要争!都要争得安乐!我个350唔算糸好多钱!君子贪财,采之有道!

回复 14# 墨鱼仔 的帖子

厉害呀,边度人你都知道了,你的Q我加不了,你加我吧21319780.电话13809282737.
单位在电视站,有空过路找我~~~

头像被屏蔽

头像被屏蔽

我好想去第一店坐下但我们石滩佬没那么多的钱被金板手骗呀 我就不会去那修车....我会去永和高速路口修更好呀

我宁愿自己修我的车..... 都不会去新塘第一修车那