立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: mccun90415

2015 BMW S1000RR

在哪里会遇到你 发表于 2015-6-3 18:11
人岛TT讲求车手实力!好似都是催向原装车!GP都是订造车来的!

TT賽事 車手同戰車都要非常好才能有機會奪冠 畢竟好多車手經驗老道 剩下嘅就靠運氣同戰車嘅性能了 GP又唔同講法了 GP系集中一間車廠嘅技術結晶所在 所以唔系市售車可以比擬嘅

好車 可惜圈速不如15款R1

在哪里会遇到你 发表于 2015-6-3 17:51
实在不明白点解宝马不参加MOTOGP!有钱有实力!

BMW參加GP 根本冇可能摞到獎 加上又準備退出超電了 DUCATI玩咗咁多年 冠軍稱號都冇幾個 更何況BMW 依家嘅GP基本上系日系天下  玩賽車錢系重要 問題經驗都好重要 可以做得出好嘅仿賽 唔一定可以做出超級賽車
回复 1 0

GTR-aero 发表于 2015-6-3 18:35
BMW參加GP 根本冇可能摞到獎 加上又準備退出超電了 DUCATI玩咗咁多年 冠軍稱號都冇幾個 更何況BMW 依家嘅 ...

宝马有没有参加过GP啊?好像很多车厂都参加过GP就是没听说宝马有参加过!今年铃木阿普利亚都回归了!真想看到宝马也加入GP

在哪里会遇到你 发表于 2015-6-3 18:39
宝马有没有参加过GP啊?好像很多车厂都参加过GP就是没听说宝马有参加过!今年铃木阿普利亚都回归了 ...

好似就冇喇 阿普利亞都系陪跑嘅節奏 鈴木明年就有睇頭 今年屬於半廠組 屬於鈴木開發階段吧

原谅我不懂得去欣赏,还是觉得旧款的海盗眼好看,这新款太难看了

路过拿到分。。。。。。

BMW参加曼岛TT,那才更牛逼。

为了升级 我来帮顶~~~~~~~~~~

因为宝马玩四轮的比赛来自: Android客户端