立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: PANHUIYING

西风400求助

哩個洗車阿伯絕對系認得你的(見你炸街甘9HI)。。
哩鍋野可大可小。大鍋的就系高壓水直接從排氣管入缸頭,,,千奇唔好裝滿。裝滿就飲唔晒。
細鍋的就系火嘴濕9左,換過就應該沒問題。
個人建議最好唔好着車了。。直接去換火嘴同機油。重有就系睇下空濾有沒濕。祝你下次炸爆成條街。

人家看到你炸得那么过瘾,我也帮你洗车洗湿你的,我还免费洗车,保证你变静了

肯定是啊叔知道你喜欢炸街

aixiouli 发表于 2015-4-18 21:58
有没有去换过火嘴?

仲未换火嘴 这边的修车档度系刘野唔敢换!火嘴很久了 但系又系自己第一台400好多东西都唔知道系边买!求指教

默默无名。 发表于 2015-4-18 22:08
原来近排沙太路麒麟岗附近日日炸街就系你哩台车!!日炸夜炸!今晚我也在村睇到你台车!改了国 ...

对啊 不过我唔系现场人地换的 你叫多毛坤阿嘛

PANHUIYING 发表于 2015-4-19 10:21
对啊 不过我唔系现场人地换的 你叫多毛坤阿嘛

甘你又知!!你见过我阿,

魔魔迷 发表于 2015-4-18 23:52
哩個洗車阿伯絕對系認得你的(見你炸街甘9HI)。。
哩鍋野可大可小。大鍋的就系高壓水直接從排氣管入缸頭 ...

多谢指教多谢指教 个阿伯开距个仔56缸大毒蛇洗车的!我比距仲冤枉!可以着车 正常行驶 甘我下午去摞块铁板焊死排气喉距。仲有我买台400系准备入门的唔系炸!我买返来代步上落班!唔好话我炸 400难道要我装125排气上去吗?仲有就系人地开就唔叫炸 我系就叫炸?我见过很多在派出所都拉大转的 哪些唔叫炸?有人自己开台Z1000系度拉大转嘎时候点解唔讲自己系度炸 认真霖唔明 各位车友你们开车出去那一刻就开始炸了 点解唔讲自己炸?小弟见解

走火 发表于 2015-4-19 02:29
人家看到你炸得那么过瘾,我也帮你洗车洗湿你的,我还免费洗车,保证你变静了

我一档调头都叫炸的话 我米要推车返屋企算了?

默默无名。 发表于 2015-4-19 10:31
甘你又知!!你见过我阿,

见过一次 你俾人扣车的时候!我也是纯属无奈 当时唔知乜情况就盲头苍蝇一样跟距地去左 你有台鬼火 有台幻影 还有台Z1000!

说真话,村保真系令我觉得'好无奈,一次系甘,俩次系甘,无非都系想有D着数,地头蛇!无计啦!有车了有空出来坐坐,交流经验吧,我对车都略懂一二!