立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

第一次见兽后维修那么嚣张

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

星期六下午回兽后睇下台车乜问题的,心霖返到大良兽后都唔会点帮你调台车啦,点知返到去兽后度叫我过去维修中心度同距讲调下就得我就推台车过去,等左一阵终于整我台车,我就同个维修果个人讲个离合好似有D问题麻烦睇下距就叫我搭住距兜两圈睇下点,我就同距讲起步果阵车头震下震下甘距就话我唔识开车,大声发晒烂杂甘讲台台车都系甘架啦你唔识开车先会甘既接,死系度吊我地我地三个人唔够距讲,算倒霉唔想同距吵。我地就走了,都未见过D甘既人同距讲话离合点解甘接都唔洗发晒烂杂甘讲野架。可惜我唔系好识讲野另外一个朋友唔系度,想同距大吵。发晒火。   
       如果大家再去买车千奇唔好去大良果间弘顺达度买车啊,要买车或者去兽后度整车的话多带几个人因为吵起身都有得吵唔系就唔够距吵了。一路开返屋企一路唔低啊,都未见过甘既维修中心的人。
我一看标题以为是在说年会会场的维修部....
哈哈原来是表错意

Huang锦森 发表于 2013-11-4 00:02
我一看标题以为是在说年会会场的维修部....
哈哈原来是表错意

没关系的,O(∩_∩)OO(∩_∩)O

换副好D既离合皮就冇事啦。。你部系咪雅马哈啊??

还不是利益惹的祸....世界上是什么人都有

{:soso__3110130392203091378_3:}是不是那个人的大姨妈来了,这么大火气呀?

现在的社会什么人都有 `

好一句 你无色开车 解决了问题所在  {:soso_e128:}

虽然睇得明 “白话”,但是你可不可以说普通话啊

能不能发正常点的文字,版主这类贴怎么给批准发出来了