立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 经典1906

广从路红路加油站见到车友晨运

经典1906 发表于 2012-11-11 13:05
抢生意的家伙

努力揾钱买大排{:soso_e113:}

下次有事没事都开摩去食

无限速度 发表于 2012-11-12 01:18
下次有事没事都开摩去食

要煮熟先有得食噶,傻佬{:soso_e120:}

我严重怀疑你究竟系唔系差佬D针嚟噶?
发亲贴都好似系交通台D监控咁。不如泥唔好做,日日哞系广外桥底做流量监控及下每日有几架机车行过,平均每小时有几架啦!鸡脚、、、、、、知道你系边噶话就真系“鸡咁脚”走喇!

天若有情 发表于 2012-11-13 11:02
发亲贴都好似系交通台D监控咁。不如泥唔好做,日日哞系广外桥底做 ...

我严重警告你唔好系度乱咁怀疑,我并非你所讲既系差佬条针。我声明我注册以来就发左两次贴,都系因为我见到机车而有感而发。如果你随便就怀疑人,我劝你都系无开车出门,条街甘多人,实有便衣睇岩你,希望你小心D。如果各位车友想证实我系唔系差佬条针,你可以早上5点至7点唔理你行路,踩单车,开电车,开125.乜都好,过来我所讲既位置。如果唔系,就无系度乱甘吠。中有一个人可以证明,ID叫“油鸡”就系卖红色鹦鹉果个。

天若有情 发表于 2012-11-13 11:02
发亲贴都好似系交通台D监控咁。不如泥唔好做,日日哞系广外桥底做 ...

你挂住你地车队既队标,唔该你讲嘢慎重D,无用脚趾尾来霖嘢。原来你地车队D人咁咁咁咁谨慎噶,仲想去年会,无开车出街喇,走街都系差佬,人地JC可以合法飞车噶。如果我讲嘢唔岩可以封我ID

想吃鸡脚的车友就马上开自己的跑车去他那兜兜 有鸡脚送

经典1906 发表于 2012-11-13 19:35
你挂住你地车队既队标,唔该你讲嘢慎重D,无用脚趾尾来霖嘢。原来你地车队D人咁咁咁咁谨慎噶,仲想去年会 ...

谨慎与唔谨慎呢在乎对哪些人,用咩嚟啉嘢呢,要睇睇被啉果D系咩人嚟喇。
依张帖系眯借题恐防大家一直顶贴噶内容我相信已经、、、、、、

ndown 发表于 2012-11-15 15:42
想吃鸡脚的车友就马上开自己的跑车去他那兜兜 有鸡脚送

你不怕我是差佬条针把你跑车收了。。

天若有情 发表于 2012-11-15 15:42
谨慎与唔谨慎呢在乎对哪些人,用咩嚟啉嘢呢,要睇睇被啉果D系咩人嚟喇。
依张帖系眯借题恐防大家一直顶贴 ...

你相信乜嘢?我唔清楚啊,唔该你讲清楚D。简简单单既一张水贴,点解到左某D人眼入面就完全唔同噶咧。本人发帖并无咩目的,啱睇就帮顶,唔啱睇就后退。无谓做多余噶怀疑。我只系随口讲讲送鸡脚,有边个车友真系无聊到为左几只烂鸡脚甘早起身走过来。顺路行过既就唔清楚了,只系同大家打个招呼。如果我真系你所讲既针,相信我身边既车友、朋友绝对唔会放过我。我唔想刻意甘强调,免得大家真系产生怀疑,如有必要,唔该删贴。唔想再同无谓人讲无谓嘢。