立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

GZ, 白云区石井周边,求车友求陪同,孤身寡人好寂寞,

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

我新来报到, 听说摩托坊可以识到车友,所以黎到摩坊,
   我小排量, TZR125, 求车友呀, 一个人好寂寞.. 寂寞难耐啊,
  我摩托车新手,咩都唔识, 净系识开, 有机会既话求车友们上帽峰山玩玩, 或者夜晚游街,
  QQ353316400  
  电话18680452220
  我广州白云区夏茅, 安仔,~
  黎部车系喔系台山买既, 中午14:25分坐车,18:20左右到台山, 晚上亲手开翻来,开左200几公里啊,
   19:30-00:55, 翻到夏茅, 翻到公司门口呀~
  台山一路上既风景都唔错, 我仲去过佛山, 都好正,  
  部车外观有D唔好既, 大家唔好喷哦..
  下面发上安仔的爱驹.
927B0UCABBW7NLCAMNPQULCAW5UKSQCAFF627BCA3RJT7KCAKF63NLCAEEZJRMCAJ1CO7YCAQHHHWWCA.jpg
A2WHPECAP5KCRGCAA1CSDTCA9SFNQWCAREGWBPCAOQIPW5CA7NQ6WTCAXVY20FCAB5FP3ACAGW20S9CA.jpg
C1V5O2CALR7AQ4CAV92J5SCAX09CD5CA6KONEQCAK6NEBECAM5URWSCARO8Y7ECAUT24G9CAMUFR59CA.jpg
JFPLCJCAT3AR6SCA6IYZPICA684P3ACAMD827FCAQBW5THCAWPHWAVCAQYR95ICAH6IYALCAGEZAXXCA.jpg
JJKT9MCA151W28CABNYBWICAW4GI52CAN23N1TCABMBE6PCAUA6CWFCAF07B69CAV14SQ1CANENRIRCA.jpg
KRYHBHCAXAQ31FCAI2CPUUCADJ5MYQCAZJ9PZLCAJH7Y69CAE1J1GJCAXMCL2FCAEX8UYBCAO8LDEACA.jpg
M3R2QCCAHAKO1DCA7NZ9URCAZ8JQKKCAXQYDCLCAY01FGKCAP9KXE7CAJQUTMMCAT0IK1CCADB8FI1CA.jpg
NRYH5UCA0QZKVICACG7OUGCA8HGLGSCAJ1R5XGCALYZRPLCA8QNVWXCAF8NN10CA6H4UBNCAOVBYLVCA.jpg
P2SLCICAWEEDWHCA460VQFCAEKZXNBCA288Z32CAG23SG0CAUF0HNGCAUD0PXJCASQKTL3CATBKSH8CA.jpg
非常不错.值得一顶

顶顶,不错,有个新开始,,

更系死博拉定啦,呢个月查车查得甘严重想出来炸街,吾怪得呢派经常有所谓噶跑车游过我地村啦!

这车。。。这车。。。。。尼排查好严波  

呢部车系台山海宴的。。

台山忠仔 发表于 2012-11-7 10:00
呢部车系台山海宴的。。

系呀系呀, 俾我开左翻黎广州啦.{:soso_e113:}

锐在四方 发表于 2012-11-7 09:57
这车。。。这车。。。。。尼排查好严波

{:soso_e144:}  怕死无发达, 打死都带爱驹游街噶嘛.

(Marlboro) 发表于 2012-11-7 10:09
系呀系呀, 俾我开左翻黎广州啦.

嗯 力顶你。{:soso_e179:} 车主系肥仔开CB400 丐3代尾巴

機車聯盟ぉ阿斌 发表于 2012-11-7 09:42
非常不错.值得一顶

多谢多谢~ {:soso_e113:}
  我求附近车友~