立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

2012~4~14 ~各地车友、相聚东莞大朗。

快乐的时光机器 发表于 2012-4-19 22:46
老婆讲野大声都惊赖屎。。。哎。。。。     
   阿苏!小心肥何…爆你春代。

爆袋他就唔会,我惊到时去他度,落闸放狗,唔比我走~~~~

卡拉苏 发表于 2012-4-19 23:01
爆袋他就唔会,我惊到时去他度,落闸放狗,唔比我走~~~~

肥何……话…… 当然不但只是落闸放狗这么感单~~叫埋班兄弟拉你入BAND房、用地鼓的脚达撞击你个袋~~然后用电池水洗头。

快乐的时光机器 发表于 2012-4-19 23:42
肥何……话…… 当然不但只是落闸放狗这么感单~~叫埋班兄弟拉你入BAND房、用地鼓的脚达撞击你个袋~~然 ...

华~~~~甘轮言重,睇来里几日同距出去下吓火先得,不过唔话得比距老婆知,如果比她知左~~~~~玲姐很生气,后果很严重。  分分钟肥何要瘦30斤

卡拉苏 发表于 2012-4-19 23:48
华~~~~甘轮言重,睇来里几日同距出去下吓火先得,不过唔话得比距老婆知,如果比她知左~~~~~玲姐很生 ...

《睇来里几日同距出去下吓火先得,不过唔话得比距老婆知,如果比她知左~~~~~》

你这样讲会论到玲姐~产生许多幻想的。   

快乐的时光机器 发表于 2012-4-20 00:01
《睇来里几日同距出去下吓火先得,不过唔话得比距老婆知,如果比她知左~~~~~》

你 ...

应该讲,“出去下火”#*会林到“出火”,跟手就比*姐知道后“掉骑马过海”{:6_316:}   跟住#*乖乖地捧住碗饭,嘚静静响度,企电电响度,坐定定系度,乜都唔使做。

今晚讲住甘多先,欲知后事如何,请听下回分解。

D MM 噶图片真系越睇越钟意啊!!{:soso_e102:}

超级棒的聚会,应该多多举办。

卡拉苏 发表于 2012-4-17 23:12
调沟你吖,次能次次叫你个木嘴都话里度忙果度忙,唔来得;唔得闲;第日先;睇下点;等一阵;老婆闹;车坏 ...

你老味,你米又系甘轮样!老婆唔系度就要虽婆出咩轮野声姐,男人讲野女人收声,转头老婆电话来啦{喂老婆,系,系,哦过去车你啊,系,知道,得啦好快,哦,老婆88}我如果将多你噶话一出游就爆胎!!!

卡拉苏 发表于 2012-4-20 00:25
应该讲,“出去下火”#*会林到“出火”,跟手就比*姐知道后“掉骑马过海”{:6_3 ...

后事如何就系帮你办身后事!!

果然好节目