立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: yanzi

各位广州-增城的车友帮帮忙进来。。。

事故车多啊

KNAT 发表于 2011-5-30 18:23
我增城噶·但系我唔知间车行系边窝```
你打算几时去睇车?
我星期一至五系南沙上班。。要星期六日先翻增城 ...

都话,四海之内皆兄弟。。。
多谢你。。。我还没问发哥车行系边,兄弟无意外的话我想下个月中左右去买。。
不如留个QQ比我,方便我联络你。。

QQ;263456050  但系我唔识睇车窝!可以带下路甘咯!最好你稳个识睇车噶同埋你一齐上去睇车稳镇D

KNAT 发表于 2011-5-31 06:36
QQ;263456050  但系我唔识睇车窝!可以带下路甘咯!最好你稳个识睇车噶同埋你一齐上去睇车稳镇D

广东省增城市新塘镇新新公路68号    这个就是发哥的地址。。
https://2s.www.motof.cn/forum.php?mod=viewthread&tid=87031
不知道他的口碑如何。。。

yanzi 发表于 2011-5-31 10:36
广东省增城市新塘镇新新公路68号    这个就是发哥的地址。。
https://2s.www.motof.cn/forum.php?mod=viewth ...

系新塘吖··你到时点去?直接坐车落新塘?定系开车去?

口碑唔知咯·我系荔城·没系新塘买过车···今个星期同我哥上新塘睇车

KNAT 发表于 2011-5-31 17:30
系新塘吖··你到时点去?直接坐车落新塘?定系开车去?

口碑唔知咯·我系荔城·没系新塘买过车··· ...

我坐车去啊。
你同你哥都去睇车啊?
顺便帮我睇睇车好唔好?
我唔想浪费车费。如果睇得好我就买个啦。然后发货运走人。你QQ或者电话几多啊?加我QQ讲啦。767908089

yanzi 发表于 2011-5-31 20:31  我坐车去啊。  你同你哥都去睇车啊?  顺便帮我睇睇车好唔好?

帮你睇无问题,但系我唔识点试车,我淋专业人士噶话增城任我行车队一定有!今日落班再加你Q吖!

我系增城人哦~~系肇庆读过几年书~~哈哈~~