立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 黑夜飙车人

2010年12月24日零晨(爆)广州市区我的睇法

低调D好

希望大家系广州呢个禁摩的城市都要自觉维护好我地玩车的空间!!!!!热爱大排,人人有责!

生少爷 发表于 2011-3-20 23:58
希望大家系广州呢个禁摩的城市都要自觉维护好我地玩车的空间!!!!!热爱大排,人人有责!

你讲的观点唔错,(玩车的空间)系要自己同群众团队力量争取翻来嘅.最新党政内部部门来料,呢两年会对一定正当外贸进入我国的,一定C数(排量)的摩托车可以在不同时间和地域在城区行驶(可发通行证,好似"广东哈雷车队")以上见议已经通过人大向党政机关上报,希望通过同实行早日到来.

首先我本人都极其讨厌炸街.由其系系市区.
但我地这次是尽量低调的游街.难道我地-年先么-二次.重要系选择系深夜入去游下都犯法??
难道市区就是为着些高雅人士开放??人地大白天游街就合法.我地深夜游街就影响大??乜世道啊?
我地挚友营绝对不是你楼主所想的那-帮人来的.我地游街系想发泄下对当今的禁摩的不满.别无它意的.所以楼主你就不要对我地-概而论了....

注意安全啊啊!

哇!“飙车人”讲得真系令我相当骨痹,我真系吾知按照飙车人你个套忧国忧民既伟大思想点样落实系爱车之上?车对于你来讲系摆设品?你放过距啦!我地深夜游街你凭乜话我地扰民,让你一万步就算“系”对你有影响咩?皆因按照你逻辑 日光日白众目睽睽你更会觉得扰民,你台车 我相信平时都吾出街。继续摆卖你自己,我地吾需要你来作虚伪既评价

记住:我地系带有民主思想既新新人类,你自己屈服于某D野无必要开帖声讨我地,更何况我地吾米你口中讲到甘不顾后果,要出效果我地吾会将时间定系深夜,请将你既污蔑收番入你口中,我敬爱既午夜飙车人!

楼上位仁兄五使甘激动~我相信楼主噶说话并五米话针对任何团体或者任何人~可能彼此大家行事风有所不同姐!但系有一点我地系相同噶就系热爱两个轮噶物体!
其实我地都想可以光明正大合法化甘去市区爆反转!但系以目前噶情况底下无乜可能咯~新人类新作风!!!
等到个阵风个时话五埋学你地话斋真系可能要做着摇椅慢慢摇咯!所以我地好佩服你地有勇气用行动去实行F抗!
玩车噶圈子本黎就细~我地只系五希望系越黎越细咯!到时如果连电动车都无得扎就真系阴功咯!!!低调D有错咩???

你讲得自己甘高雅,话我地去炸街、我地去扰民,你不如无玩车重好啦,你玩的、开的都系非法车,一开就等于犯法啦!
挚友营的人个个都系是想成熟有正当职业的人!
我地5系死飞仔、飞车党、我地系机车爱好者,对于甘样的事我地有分数!

没错,要低调