立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

籍住圣诞同鸡屎甘多酒意我想同兄弟们讲:

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

你地系我心目中系最劲既,至有型既!我地同舟共济经历过无数个旅程,一齐同心合力,冲破万难,永不离弃,我地既兄弟情谊大家心照喇!兄弟姊妹们,我爱你地啊!{:soso__7079306339821610509_1:}
祝各位兄弟:圣诞快乐!
                   身体健康!
                   旅途愉快!
                   一路平安!
{:soso__13340752623687873**_2:}俺没醉...
圣诞快乐~~~

我今晚醉左`~~~

猪如佬 发表于 2010-12-25 02:23
我今晚醉左`~~~

妖~无len用{:soso_e157:}

哈哈,猪肉佬灯泡好野,挚友营好野

阿光你今晚搞乜啊?超级趴地都失约既?

顶你我嘅好兄弟姐妹们,有D野心照就得啦,唔使讲出来嘅,全体营友节日快乐

灯泡真煽情!顶你!
广州挚友营,是我人生中的一个骄傲!

飞基 发表于 2010-12-25 03:08
灯泡真煽情!顶你!
广州挚友营,是我人生中的一个骄傲!

基哥系真情留露,日后同D子女讲翻我地的威水史,真系值得"鸠屎"............

粵A·X与你同行 12-25 00:12:05

耶稣个粉肠生日关我轮事!佛祖比距大五百几岁

----------------------------------------------

不过,循例都系要讲翻句:广州挚友营好野!!!