立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

佛山冲卡王(爆粗版)

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

依家为左条女日日开部烂閪摩托车来回狮山同禅城!
平时日日都查车都算啦!佛山又查!大沥又查!避得过都避啦!
今日星期一!我照常甘样翻学!我都知道星期一查车特别严重噶啦!
甘米比平时更加小心甘开!中要慢慢开!眼观八方睇清楚有无发生咩事!
今日亦都照常兜过日日都有既卡位!点知居然系兜既小路都设左卡!
中要冲出来捉我!好彩我有封牌习惯!冲红灯就走左!跟住去到321国道!
大家五好以为国道好多车好多人!其实依条路基本上都无乜人无乜车!
惊都未惊过会查车!点知好死五死居然有个卡!我中要行到埋去先知道!
但又真系好好彩!甘巧合绿灯!又有部货车遮住我先过左去!吓死我啦!唉!
林住无惊无险终于翻到学校啦!死老母!居然系学校入口设卡!我又入五到去啦!
唯有掉头!兜成20公里走南国桃园个边啦!点知一去到325国道又有卡!
好彩条路宽!我比油就冲左过去!
一直行到松岗啦!死老母条女又窄!居然又有卡!死啦!又冲五到!我又开得快!因为赶住翻学!
跟住一个急刹!差D比公交撞飞!跟住又掉头逆行!翻翻旧路行啦!点知又有卡!
只好远远等绿灯!之后稳部货车遮住又过去啦!最后翻到学校门口!个卡终于无左啦!先入到去!
翻学又迟到啦!
死老母啊!究竟几时先无查车啊!变翻以前甘几好!叼!

{:soso_e183:}

尹伟龄 发表于 2010-12-20 16:04
{:soso_e183:}

{:soso_e181:}

你犀利``换咗系我<了>啦`

l犀利

高手

高手

都是卡。。

“冲卡哥”的一日