立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 肥肥勇

关于19号三仔兜的婚礼~!

肥肥勇 发表于 2010-12-22 02:09
哦~!
  知道你有文化啦~!
   无办法我屋企无你甘有钱~!

勇哥,华哥讲下笑,唔好禁认真,都系个句话最紧要大家都开心{:soso_e189:}

你屋企有无钱与我无关,无文化就稳个高院“诉仲”下你知。

人地从头到尾有无明示或暗示甘提及过“钱”依个字眼。

开帖话要玩尽人地果个系你,比人话多两句到你结婚过阵就缩沙,

你睇下人地阿兜,企定定邀请D人埋来玩,直头玩到D人无力先大摇大摆返入屋敬茶。

甘惊比人玩就无开帖啦。你玩人,人玩你。

依种玩少则一次,后边果句就唔讲喇!

系呀讲真啦,我都感同身受.我结婚个时"裤"都玩到除埋又咪一样禁开心(都系个句话:最紧要系个日个个都禁开心)其实配合玩得少D,越反抗被人玩得越惨.肥勇你结婚时会就住.......就住......

枪林弹雨 发表于 2010-12-22 02:21
勇哥,华哥讲下笑,唔好禁认真,都系个句话最紧要大家都开心{:soso_e189:}

系啊~!
      我霖个个睇过呢张帖D人都知道系开玩笑~~!我求开心~!
                   但就系有别有用心D人系到讲~!
无办法啦~!去到边到都有甘噶人~!

三仔兜婚礼已举行,为了营内和谐,本帖即时锁定吧。