立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: abcefg

今天去了趟金板手,像个4S店一样。真不错!!

4S

在新塘什么位置吖?得闲去见识下

之前我部三仔早上难打火,去之前我都打电话问过发哥,答复我话搞得掂。麽配件都有(化油器,中缸,活塞环)部车系么问题我自己心里都有数。所以当日我开左成一个半钟车去到,满怀希望。结果好失望,师傅话机油唔靓要换,我爽快,换!!火嘴烧,要换,我都爽快,换!换左结果唔得。就测量缸压,两个都八巴左右,师傅同我话唔得嘎,要换中缸加环。我就觉得奇怪,中缸密封不好缸压甘靓?好!我话,我比钱你帮我拍搞掂,无问题。距又话无配件,我就好唔开心。样样都唔得。搞到唔得又话唔无配件。打电话问果阵又话包生仔。

我比钱你都要搞得惦先得嘎.我吾在乎三五百蚊,一千都我肯比.部车之前我同修车档朋友换过活塞环测过缸压正常..但化油器无货,念住你度好D有货噶,又讲到好专业甘.点知??哎.你地完全就将车主当傻仔.以上我通通通不计较可以,买单走后.等我拉到一百三果阵发现脚下好响,顶!!!换火嘴果阵你地连大包围都没装好,点做野啊??连装个大包围都半桶水,好容易出事嘎!一定要好好反省一下!越念就越气愤,商家你就系想稳钱.不过发哥好热情,其他人都几好讲说话.我系想你地以后做好D先提意见啊!!4s店.做人要厚道理.拧一颗罗丝,负一辈子责任!!!

只看到文字介绍了!
俺在罗冲围见过真人!
很热心的一位大哥啊!

无人爆乜位置咩?

发哥系五系?光光头40几岁?