立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

广州挚友营一些事,一些情之风雨不改

欢迎注册成为摩托坊论坛会员,结交天南地北好机友,和广大车友分享你的精彩图文游记,和众多摩坛大神交流玩车心得!

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?立即注册账号

话说,最近挚友营有班颠佬,晚晚出车,晚晚宵夜,晚晚糖水,由江高食牛肉宵夜,发展到日日走去人和食糖水,估计迟下个个都糖分过高.... IMG_1248.JPG

IMG_1246.JPG 点解呢班癫佬日日都要走去食糖水,系度斋吹呢....
总有原因的,等下分解

当然啦,呢班癫佬,肯定包括埋我...
原来就成日话呢度既服务员靓女,要帮我牵线,做下媒人....
但系,正所谓:作为一个车手,系唔需要女人既(呢句说话梗喺错啦,唔需要女人,唔通要男人咩,我直咖,唔系弯仔...)
当然,我地只要每次吹鸡集合出去宵夜,都系风雨不改,你睇下个天D乌云,几厚

当然,宵夜或者糖水都系其次,最重要既系成个过程中,我地既团队不断壮大,团结一致,融洽相处,先至系最重要PS:其实,我都系想试车姐,讲乜春宵夜或者糖水啦.....

最后,当然系我地既口号啦:摩托坊好嘢!!!!广州挚友营好嘢!!!!骑士精神,风雨不改日后,更多节目,更多照片同大家分享....

但系,正所谓:作为一个车手,系唔需要女人既(呢句说话梗喺错啦,唔需要女人,唔通要男人咩,我直咖,唔系弯仔...)           经典!哈哈

楼主你们系米甘同自己讲的,心想无雨就算落大雨,起你们心中都系无落雨的

为安全而生 发表于 2015-5-19 11:08
但系,正所谓:作为一个车手,系唔需要女人既(呢句说话梗喺错啦,唔需要女人,唔通要男人咩,我直咖,唔系弯仔...) ...

都唔记得咗系边度出既搞笑台词,哈哈

午夜小飞侠 发表于 2015-5-19 11:10
楼主你们系米甘同自己讲的,心想无雨就算落大雨,起你们心中都系无落雨的

正如我地副营长东山大少话斋,心中有佛,怕距碌七...
心中冇雨,自然就冇雨啦,哈哈

心中有佛 怕距67,好嘢!好嘢!好嘢!