立即注册账号

QQ登录

只需一步,快速开始

楼主: 绝世丑男

车友交流吹水贴

KongTa 发表于 2014-8-2 09:49
额....
我买咗台光阳VJR110,2万全包,个个都话我傻,米佬,有钱人,唔值...
其实,值唔值,自己决定买果一刻,已 ...

我知道啊,品质当然相差好远,但收到嘅系好似做贼咁嘅待遇,不过可能地域问题,我地呢度嘀叔叔狼过华秀之狗,实在爱不起!

绝世丑男 发表于 2014-8-2 12:11
我知道啊,品质当然相差好远,但收到嘅系好似做贼咁嘅待遇,不过可能地域问题,我地呢度嘀叔叔狼过华秀之 ...

直接无视距,无论去边都好,打醒12分精神,见到路上无摩托车就准备好闪人既准备,外住就尽量锁好,或者放系自己视线范围....
我最近系白云呢边都成日见到狗,我直接无视距.....

KongTa 发表于 2014-8-2 13:45
直接无视距,无论去边都好,打醒12分精神,见到路上无摩托车就准备好闪人既准备,外住就尽量锁好,或者放系自 ...

我番禺呢边嘀狗会装陷进的!无人性嘎!

绝世丑男 发表于 2014-8-3 12:33
我番禺呢边嘀狗会装陷进的!无人性嘎!

我呢边D成日系弯位死角捉,所以我每次遇到D死角我就要小心....

咸鱼白菜各有所爱嘛

风勇 发表于 2014-8-28 16:19
      咸鱼白菜各有所爱嘛

我知,所以咪想交流下心得咯。不过貌似总结来讲就系:爱摩不容易啊!